În luna martie, când primăvara își arată frumusețea și Ziua Femeii sărbătorește puterea și grația noastră, te invit la o experiență magică într-unul dintre cele mai fermecătoare locuri de pe pământ – insula Bali.

Sunteți invitate să vă alăturați unui Retreat special, dedicat vouă, femeilor minunate, 9 zile de răsfăț si magie -sa ne infuzam cu frumusețea si cultura acestei insule, sa ne deschidem inimile pentru a celebra, a reflecta și a ne trezi bucuria noastră interioară.

Când: 1 – 10 martie 2023

Unde: Bali, Indonezia

Acest retreat va fi o oportunitate de a vă reconecta cu voi însevă și de a vă bucura de timpul petrecut în mijlocul naturii tropicale prin experiențe culturale autentice. Veți avea ocazia să:

🌼 Participați la sesiuni de yoga, meditație și sound healing în locuri sacre din Bali.

🌼 Explorați frumusețea insulei, inclusiv templele antice și peisajele spectaculoase.

🌼 Vă celebrați și răsfățați cu tratamente spa, masaje, băi florale și ritualuri sacre cu facilitatori locali 

🌼 Participați la discuții și ateliere care vă vor ajuta să vă conectați cu energia feminină și să vă recâștigați puterea interioară.

🌼 Creați amintiri de neuitat și conexiuni de suflet într-un grup de femei restrâns (maxim 10) cu aceleași preocupări ca și tine.

Am conceput un program care să împletească armonios aventura și entuziasmul de a explora insula Bali, cu activități care să îți hrănească trupul și sufletul, să te încarce de energie pozitivă și să-ți trezească bucuria interioară.

Această experiență va fi un cadou pentru voi însevă, un moment de vindecare și celebrare a feminității voastre.

Împreună, vom crea amintări de neuitat și vom sărbători Ziua Femeii într-un mod special, în mijlocul naturii și cu sufletele deschise.

Dacă vrei să primești mai multe informatii si programul complet al Retreat-ului scrie-mi la contact@lavinianistor.ro sau la tel: 0737730411