Am ajuns la acest atelier pt ca mi se tot zicea ca sunt mai dominanta pe energie masculina si ca genul asta de dansuri ajuta foarte mult la echilibrarea energiilor mai ales pe partea feminitatii.

Inca asez in mine toata experienta, de fapt calatoria asta frumoasa prin corp si prin feminintate prin care ne-am lasat ghidate de Daniela.

Desi i se spune Dans acest atelier este mult mai mult decat un dans..atelierul asta a fost ca o calatorie initiatica prin tainele feminitatii mele, o calatorie ghidata constant de respiratia constienta si de indrumarile blande ale Danielei.

Prin respiratia constienta si prin miscarile ample din bazin ne-am conectat la pantecul nostrum. Am inteles ca feminitatea noastra isi are lacasul in pantec..pentru ca acolo ia nastere totul. Pantecul nostru de femei este cel creator de viata. Energia care se genereaza acolo este energia vietii, ea este un Creator divin al vietii si noi din pacate ne conectam prea rar sau dam prea putina atentie pantecului nostru. Sanii , inima si pantecul nostru sunt cele care deschid canalul sexualitatii si energiei feminine. Am inteles, ba nu, am simtit cum atunci cand le dam atentie si prezenta si iubire energia noastra feminina incepe sa curga in corp..iar atunci dansul se transforma in arta. Prin dans  am avut trairile unei zeite..m-am simtit o Afrodita seducatoare si sarmanta in cel mai serpuitor mod posibil. Am simtit Femeia din mine, farmecul si puterea ei , sarmul ei si eleganta ei, sensibilitatea si flow-ul ei, energia ei si vibratia ei.

S-a creat acolo un spatiu sacru in care fiecare dintre noi s-a conectat cu templul corpului sau si s-a lasat ghidata de propria Intuitie in explorarea misterelor Feminitatii.

Miscarile fluide pe care le-am practicat si respiratia profunda si simtitoare m-au ajutat sa ma conectez si sa-mi simt foarte bine corpul, pantecul si chiar vaginul. Iar atunci cand incepi sa simti cum respiri acolo jos, cum parca fiecare inspiratie îți umple pantecul cu aer atunci stii sigur ca esti conectata la ea. Siii..as freaky as it may sound daca esti sufficient de deschisa sa o auzi ea o sa comunice cu tine. O sa-ti spuna daca se simte neiubita, nerazgaiata, tensionata sau simplu neglijata. Iar relatia cu pussy –ul nostru este cheia sexualitatii noastre. Daca noi nu stim sa ne oferim iubire , nu ne cunoastem , nu stim ce ne place, sau nu stim sa recunoastem cand ceva nu se simte bine atunci cum ne putem astepta ca partenerul nostru sa ne ofere toate astea?

Sa te conectezi la corpul tau nu inseamna numai sa-ti mentii atentia pe corp pentru cateva minute, inseamna si sa ii transmiti iubire , recunostinta si acceptare. Tu cand le-ai multumit ultima oara picioarelor tale care te poarta intr-atatea locuri  sau cand ti-ai zis ultima oara tu tie ca te iubesti ? Cuvintele sunt incarcate de energie iar atunci cand trimitem cuvinte de apreciere spre orice stim ca orice-ul ala infloreste. Si atunci oare de ce nu ne spunem noua mai des cuvinte frumoase? SI daca ridicolul te retine din a-ti spune tare TE IUBESC incearca o data cand esti singura sa-ti zici asta imbratisandu-te (as weid as it may sound) si stai un pic cu tine sa vezi ce ecou au cuvintele astea in corpul tau si vezi cum te simti dupa. You’ll be amazed.

Eu una am venit barbata si am plecat femeie. Femeia din mine s-a simtit auzita, trezita , acceptata si imbratisata si iubita si am plecat de acolo mai conectata cu mine, mai relaxata, mai blanda, mai constienta si mai receptiva la mine si la nevoile mele.